Prioritera dig själv för att kunna vara mer för andra.

Jag är en kreativ själ som har provat på olika vägar i livet.
Det som intresserat mig har nog alltid handlat om både stora universella perspektiv, den andliga dimensionen kontra den verkligt påtagliga.

⁠I tonåren och in i vuxenlivet fastnade mitt liv i svår ätstörning som ledde till att jag började söka alternativa vägar för att må bättre när sjukvården inte räckte till.⁠⁠ Genom en andningskurs och med uttryckande konst terapi började en inre förändring på alla plan, fysiskt, känslomässigt, andligt och mentalt äga rum som frigjorde min skapande kraft. Sedan dess har jag gått min egen väg och brinner för att dela med mig av det jag använt mig av.

Yoga i alla former har varit en del av mitt liv. Ibland mer ibland mindre. Det var först i kontakt med kundaliniyogan som jag verkligen fick uppleva yogans verkliga kraft. KundaliniYoga är tydligt strukturerad med en rik fauna av yogapass, andningstekniker, musik, mantran och visdom att skapa klasser med egen touch - en frihet jag nyttjar.

- Självlärd papier mache konstnär

– Kreativt skrivande – en termin på folkhögskola

– Symbolpedagogutbildningen (saga, bild, dröm, dans) – psykoterepeut Åke Högberg. Brita Haugen, Mari Bergman m.fl.

– Frigörande dans – Berit Hauge

– NLP – Skandinaviska Ledarhögskolan

– Lösningsfokus bas samt fortsättningskurs -UCM

– Kundaliniyoga – Stockholms kundaliniyogacentrum

- Medveten Andning

– The Gift och Womanhood (kundaliniyoga) – Guru Rattana

Att bli yogalärare var inget som jag ens hade en tanke att ägna mig åt. Men något som kändes riktigt bra efter jag provat kundaliniyoga gjorde att jag sökte mig till utbildningen - för min egen skull. Jag hade smärtor i kroppen som utmanande mig och en trötthet som inte gav efter. Kundaliniyoga är en härlig form som passar in i det jag tidigare gjort som hand och handske. Den är viktig för mitt välmående och jag tycker så väldigt mycket om att dela med mig av den. Idag har jag ett center i Växjö - Kindness Center - där jag regelbundet erbjuder klasser. och ett i Hult - Yoga och Art Center en värld i papier mache jag gett liv åt.

Skapa en hälsosam relation med din kropp, lär dig sätta gränser och säga ja till det du vill även om det skrämmer . Ditt liv är ditt, låt inte etabeissemnget ställa sig i vägen.

Stärk förmågan att fokusera på hur du vill känna dig och ta dig igenom hinder för att uppnå dina visioner, mål och drömmar.


Inget frö gror i handen, vi måste sätta det i god jord, ta hand om det och ha tillit till processer bortom vår kontrolls.

Låt oss hålla kontakten


"Gå inte dit stigen leder, gå istället där det inte finns någon stig och lämna ett spår."

© Copyright 2023 Yoga Prana.